Werk in uitvoering gaat over werk aan wonen en interieur.

Een nieuwe identiteit! Deze site is vernieuwd en we gaan bloggen over werken aan Wonen en interieur, Huis en Tuin.

Voortaan gaan we je als lezer bezig houden met leuke artikelen over bijvoorbeeld het verbouwen van een huis, maar ook over interieur en decoratie. We schrijven leuke blogs en geven je praktische tips hoe je bepaalde zaken tijdens een verbouwing aan kunt pakken.  Je gaat hier lezen hoe je mooi kunt inrichten en we bespreken decoratie producten die nodig zijn om je huis praktisch en mooi op te fleuren. Denk hierbij aan alle facetten, beginnend bij de bouwtekening, de uitvoering, het op zoek gaan naar de juiste raamdecoratie, wand en vloerbedekking, interieur adviezen, enz.  Enkele van onze bloggers hebben tientallen jaren ervaring in bouw in interieuradvies en zij willen hun ervaringen graag met je delen. Daar kun je je voordeel mee doen.  Kom daarom regelmatig voorbij om inspiratie op te doen.

werk aan woning inrichting

Eén gedachte over “Werk in uitvoering gaat over werk aan wonen en interieur.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.